Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30959
Название: Цифрові методи взаємодії публічного та приватного секторів: зміна парадигми в управлінні
Авторы: Єрмоленко О. О.
Коваль С. М.
Ключевые слова: діджиталізація
комунікаційні зв’язки
кібербезпека та захист інформації
публічний і приватний сектор
електронні сервіси
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Єрмоленко О. О. Цифрові методи взаємодії публічного та приватного секторів: зміна парадигми в управлінні / О. О. Єрмоленко, С. М. Коваль // Диджиталізація (цифровізація) суспільства: інституційні, економічні, соціально-психологічні та правові аспекти : матеріали Факультетської науково-практичної конференції докторантів, аспірантів, молодих вчених і здобувачів вищої освіти, 24 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків: Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, 2023. – С. 124 – 126.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено роль діджиталізації як основи для успішних комунікаційних зв’язків з громадянами, клієнтами та між приватним та публічним секторами, зменшення загальних витрат та оптимізації внутрішніх та зовнішніх процесів. Зроблено висновок про те, що попри всі переваги, важливо враховувати питання кібербезпеки та захисту особистої інформації. Зростання цифрової взаємодії вимагає відповідних заходів для захисту даних від несанкціонованого доступу та забезпечення конфіденційності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30959
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єрмоленко_Коваль_тези.pdf268,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.