Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30879
Название: Розроблення програми підвищення конкурентоспроможності бізнесу
Авторы: Вінников О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
аналіз конкурентоспроможності
маркетинг
брендинг
реклама
стратегічне планування
оптимізація бізнес-процесів
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Вінников О. Розроблення програми підвищення конкурентоспроможності бізнесу: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність » освітньої програми « Підприємництво, торгівля та біржова діяльність » / О. Вінников. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 88 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є є розробка практичної стратегії підвищення конкурентоспроможності, яка б враховувала конкретні особливості підприємства та його галузі, з орієнтацією на досягнення стійких конкурентних переваг. Для досягнення поставленої мети в дипломній роботі розглянуто сутність та поняття конкурентоспроможності; досліджено впливові чинники у формуванні конкурентоспроможності підприємства та засоби забезпечення конкурентної переваги підприємства надано коротку характеристику підприємства з виробництва металоконструкцій ТОВ «ССМ ЗАВОД»; проаналізовано основні фінансово-економічні показники діяльності організації; проведено оцінку рівня конкурентоспроможності підприємства на ринку; розроблено маркетингову програму ТОВ «ССМ Завод»; обґрунтовано ефективність запропонованих заходів з підвищення конкурентоспроможності підприємства. Об’єкт дослідження – аналіз конкурентних переваг підприємства та розробка програми для їх досягнення. Предметом дипломного дослідження є процес розробки та впровадження програми підвищення конкурентоспроможності підприємства. Методи дослідження: аналіз, синтез, монографічний метод, порівняння, групування, графічний метод, методи статистичного аналізу. Практичним результатом роботи стала розробка та обґрунтування маркетингової програми на підприємстві та її подальше застосування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30879
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Вінников_диплом.pdf942,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.