Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30681
Название: Управлінська діяльність на підприємстві
Авторы: Ястремська О. М.
Гармаш С. А.
Ключевые слова: управлінська діяльність
чинники
кар’єрне зростання
гендерний аспект
раціональне та емоційне
стиль управління
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ястремська О. М. Управлінська діяльність на підприємстві / О.М. Ястремська, С.А. Гармаш // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. - С. 896 – 900.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано значення управлінської діяльності для забезпечення ефективної життєдіяльності та розвитку підприємств. Узагальнено основі принципи здійснення управлінської діяльності, наголошено на необхідності врахування гендерних особливостей поведінки менеджерів. Виявлені чинники впливу на організацію управлінської діяльності на промислових підприємствах та зазначено необхідність приділення уваги кар’єрному зростанню менеджерів. Результати аналізу підтвердили, що в середньому за аналізований період, суб’єкти господарювання, які за пріоритет розвитку мали підвищення професійно-кваліфікаційного рівня, акцентуючи при цьому увагу на гендерному аспекті, отримали більш високі результати економічної діяльності. Доведено важливість врахування раціональних та емоційних мотивів та типів поведінки менеджерів. Виділено найбільш вагомі складові, що здійснюють вплив на формування стилів управління у стратегічному періоді, а саме: міжособистісні стосунки в процесі роботи; соціальний статус; характер (специфіка) завдань колективу (ступінь їх важливості).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30681
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ястремська О.М. тези.pdf560,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.