Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30634
Название: Розвиток галузі туризму в умовах формування цифрової економіки
Авторы: Погуда Н. В.
Козубов Г. Г.
Ключевые слова: туризм
цифрова економіка
розвиток туризму
цифрові технології
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Погуда Н. В. Розвиток галузі туризму в умовах формування цифрової економіки / Н. В. Погуда, Г. Г. Козубов // Сучасні технології управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом: матеріали XV Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 вересня 2023 р. : тези допов. - Київ: МДУ, 2023. - С. 34-35.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячене розвитку цифрових технологій у туризмі. Висвітлено проблематику використання цифрових технологій у туристичній сфері. Розглянуто цифрову платформу галузі туризму «Туризм 4.0» та її основні складові, які спираються на основні принципи, що й концепція "Індустрія 4.0". Потенціал цифровізації бізнесу у сфері туризму залежить як від фінансових, так і технологічних можливостей підприємства. Наголошено на важливості інформаційного забезпечення у діяльності підприємств туризму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30634
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Погуда_Козубов.pdf479,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.