Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30362
Title: | Коучингові технології в підготовці менеджерів креативного типу |
Authors: | Томах В. В. |
Keywords: | коучингові технології креативний менеджмент техніка декартових запитань коучингові платформи гейміфікація Soft Skills |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Томах В. В. Коучингові технології в підготовці менеджерів креативного типу / В. В. Томах // Наукові інновації та передові технології. – 2023 - №11 (25). – С. 186-197. |
Abstract: | Стаття присвячена дослідженню традиційних та інноваційних технологій коучингу, які застосовуються в підготовці менеджерів креативного типу. За результатами дослідження встановлено, що креативність є важливою складовою успіху менеджера і його організації в умовах постійних викликів та змін на сучасному ринку праці. Важливим елементом підготовки майбутніх керівників є застосування технологій коучингу, яке ускладнюється рядом проблем. На сьогоднішній день такими проблемами є: брак кваліфікованих коучів та тренерів; фінансові обмеження; відсутність підтримки з боку адміністрації; несприятливе навчальне середовище. Для подолання зазначених проблем пропонується вжити такі заходи, як підготовка та підтримка кваліфікованих тренерів; організація тренінгових курсів на базі закладів вищої освіти, спрямованих на опанування «навичок майбутнього; фінансова підтримка; створення сприятливого навчального середовища; підтримка адміністрації; залучення експертів та партнерів. Практичне значення дослідження полягає в можливості застосування отриманих результатів закладами вищої освіти України при підготовці менеджерів креативного типу. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30362 |
Appears in Collections: | Статті (МЛІ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1 КОУЧИНГОВІ_ТЕХНОЛОГІЇ_В_ПІДГОТОВЦІ_МЕНЕДЖЕРІВ_КРЕАТИВНОГО_ТИПУ_Томах.pdf | 544,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.