Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30356
Название: Новітні інноваційні освітні системи і технології в галузі менеджменту
Авторы: Ястремська О. М.
Гудима О. В.
Єжелий Ю. О.
Лук’янихін В. О.
Ключевые слова: менеджмент
освіта
цифрові технології
інновації
цифровізація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ястремська О. М. Новітні інноваційні освітні системи і технології в галузі менеджменту / О. М. Ястремська, О. В. Гудима, Ю. О. Єжелий та ін. // Наукові записки Львівського університету бізнесу та права. Серія економічна. Серія юридична. Збірник наукових праць з економічних та юридичних наук. - Львів: Львівський університет бізнесу і права, 2023. – Вип. 37. - С. 365 – 472.
Краткий осмотр (реферат): В статті доведено, що використання сучасних інновацій у менеджменті має великий вплив на створення новаторських механізмів та інструментів управління, а також підвищує продуктивність та ефективність їх функціонування. Сучасні системи та технології управління, які широко використовуються в менеджменті, бізнесі та промисловості, дають можливість ефективно вирішувати безліч управлінських завдань. Встановлено, що серед важливих інноваційних освітніх технологій варто виділити SWOTаналіз, case-метод та тімбілдінг. Ці технології мають важливе значення при впровадженні інноваційного менеджменту. Водночас у менеджменті є різні інноваційні системи навчання, які сприяють поліпшенню управлінських навичок: застосування машинного навчання та аналітики даних, використання хмарних та інтерактивних освітніх технологій (доповненої та віртуальної реальності), використання блокчейну. При впровадженні інноваційних освітніх систем та технологій у менеджменті треба дотримуватися таких принципів, як системність, цілеспрямованість, гнучкість, раціональність і безперервність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30356
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття ЛЬВІВ моя 2023 липень.pdf775,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.