Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30348
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРаєвнєва О. В.-
dc.contributor.authorАксьонова І. В.-
dc.contributor.authorМілевська Т. С.-
dc.date.accessioned2023-11-08T09:31:01Z-
dc.date.available2023-11-08T09:31:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВступ до фаху. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. В. Раєвнєва, І. В. Аксьонова, Т. С. Мілевська; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (618 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця , 2023. — 38 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с.36-37.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30348-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт, метою яких є формування початкових компетентностей бізнес-аналітика, засвоєння первинних теоретичних знань та практичних навичок роботи зі статистичною інформацією, її пошуком, аналізом та візуалізацією. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectбізнес-аналітикru_RU
dc.subjectнавички аналітикаru_RU
dc.subjectсучасний фахівецьru_RU
dc.subjectстатистичні методиru_RU
dc.subjectстатистична інформаціяru_RU
dc.titleВступ до фаху. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Бізнес-статистика і аналітика» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Раєвнєва О.В., Аксьонова І.В., Мілевська Т.С..pdf618,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.