Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30013
Название: Художні засоби у відеорозслідуваннях
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: художні засоби
журналістське розслідування
відеорозслідування
професійна етика журналіста
засоби виразності
аудіовізуальна культура
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Художні засоби у відеорозслідуваннях / Г. В. Старкова // Новітні дослідження культури і мистецтва: пошуки, проблеми, перспективи : матеріали Всеукр.наук.-практ. конф. / М-во культ. України та інформ. політики ; Нац. акад. кер. кадрів культ. і мистец. ; Наук. тов. студ., асп., доктор. і молод. вчених, 18 травня 2023 р. - Київ : НАКККіМ, 2023. - С. 261-262.
Краткий осмотр (реферат): Журналістське розслідування має розкривати злободенне питання, бути актуальним для широкої аудиторії, пропонувати новий погляд, відбивати факти та результат аналізу, містити думки різних учасників подій. Це інформаційна та практична складова розслідувань. Однак журналіст, передусім, — творчий працівник. Отже, цілком доречно припустити, що у своїй творчості медійник застосовує певні художні прийоми. Щобільше — саме у цьому аспекті у журналістикознавстві можна віднайти чимало від літератури, аудіовізуального мистецтва та музики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30013
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова.Худзасоби.Текст.pdf695,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.