Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30005
Название: Інтеграція світових освітніх екосистем 4.0 в інформаційно-правовий простір Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Пивоваров В. М.
Ключевые слова: освіта
Індустрія 4.0
Google Trends
кластер
трансформаційне і інтерактивне навчання
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Інтеграція світових освітніх екосистем 4.0 в інформаційно-правовий простір Індустрії 4.0 / N.Vnukova (Н.М.Внукова),V.Pyvovarov (В. М. Пивоваров) // World trends in the use of interactive technologies in education: International collective monograph. - Lima, Peru – Kyiv, Ukraine, 2023. - P.489-516.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто інтеграцію світових екосистем 4.0 у інформаційно-правовий простір Індустрії 4.0 з оцінкою зацікавленості цими змінами у багатьох країнах світу. При дослідженні використано аналітичні методи аналізу джерел літератури , а також спеціальний пошуковий інструмент Google Trends, який дозволив оцінити попит на досліджувану тему у часі і просторі багатьох країн. Порівняно зацікавленість темами трансформаційного і інтерактивного навчання. Визначено країни-лідери, які знаходяться на різних континентах. Пропонується кластерний механізм взаємодії науки, освіти, виробництва для здійснення процесу інтеграції освітнього і індустріального простору. Доведено перехід університетів до освіти 4.0, але залишається великий попит на створення осередків культури, а не тільки технологічних університетських центрів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30005
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vnukova.pdf8,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.