Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29916
Название: Місце України у глобальних міжнародних індексах розвитку
Авторы: Чепелюк М. І.
Ключевые слова: індекс розвитку
рейтинг розвитку
бізнес-система
партнерство
стратегічна взаємодія
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Чепелюк М. І. Місце України у глобальних міжнародних індексах розвитку / М. І. Чепелюк // The formation of a modern competitive environment: integration and globalization: International scientific conference, 25 May 2018. - Greenwich, UK – Baltija Publishing, 2018. – C. 40-42.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні процеси розвитку світової економічної бізнес-системи пов’язані з інтеграцією та взаємозалежністю економік, що роблять актуальними проблеми конкурентоспроможності країн, залучених у міжнародні процеси. Важливим показником стану економіки країни є визначення міжнародного економічного рейтингу, тобто позиції у світі щодо конкурентоспроможності, інвестиційної привабливості, економічної свободи, загального економічного потенціалу, показників у сфері науки і освіти, безпеки тощо. У статті досліджено зміну показників міжнародних економічних індексів розвитку України, що дозволило виявити економічні зміни в країні з погляду незалежного оцінювання. Проведено аналіз динаміки показників міжнародних економічних рейтингів, що дало змогу визначити певні закономірності, а також проблеми у сучасному стані економіки України. Досліджено індекси розвитку (рейтинги), що є дуже важливим чинником формування іміджу України у світі, а також важливими індикаторами для залучення міжнародних партнерів та стратегічних інвесторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29916
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
34.pdf459,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.