Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29912
Название: Розробка попередження та запобігання корпоративних конфліктів в економічній безпеці підприємства
Авторы: Чепелюк М. І.
Ключевые слова: економічна безпека
конфликт
корпоративний конфлікт
попередження та запобігання конфлікту
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Чепелюк М. І. Розробка попередження та запобігання корпоративних конфліктів в економічній безпеці підприємства / М. І. Чепелюк // Моделювання регіональної економіки : збірник наукових праць. - Івано-Франківськ: Плай, 2016. - №2(28). - С. 110-128.
Краткий осмотр (реферат): Для вдосконалення процесу попередження конфліктних ситуацій було розроблено методичний підхід щодо попередження та запобігання корпоративних конфліктів. Також було запропоновано профілактичні процедури попередження конфліктів в рамках організаційного середовища для зниження конфліктогенного рівня. Для вдосконалення процесу попередження конфліктних ситуацій було розроблено методичний підхід щодо попередження та запобігання корпоративних конфліктів та ряд відповідних заходів. В рамках методичного підходу щодо попередження та запобігання корпоративних конфліктів було запропоновано загальні профілактичні процедури попередження конфліктів в рамках організаційного середовища для зниження конфліктогенного рівня. Першим етапом даного підходу є виявлення конфліктного середовища організації , що включає етапи збору інформації про можливі конфлікти, класифікації конфліктів та їх ранжування. Другим етапом є оцінка ризиків конфліктного середовища та проведена оцінка основних ризиків корпоративних конфліктів. Наступним етапом методичного підходу щодо попередження та запобігання ризиків є розробка інструментів зниження ризиків корпоративних конфліктів. Четвертим етапом методичного підходу є систематизація сукупності уявлень, принципів і методів в площині попередження та запобігання конфліктам у вигляді карти, що допоможе менеджеру будь-якого рівня цілеспрямовано управляти конфліктними явищами ще на стадії профілактичних процедур.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29912
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9 Чепелюк.pdf372,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.