Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29810
Название: Вплив глобалізації на доступність товарів
Авторы: Писарчук О. В.
Шевченко Д. О.
Ключевые слова: глобалізація
інтеграція національних економік
товарообіг
рух капіталів
конкурентні переваги
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Писарчук О. В. Вплив глобалізації на доступність товарів / О. В. Писарчук, Д. О. Шевченко // Глобалізація та розвиток інноваційних систем: тенденції, виклики, перспективи [Електронне видання]: матеріали І Міжнародної наук.-практичної конференції, 3- 4 листопада 2022 р. : тези допов. – Харків: Держ. біотехнологічний ун-т, 2022. - C. 47 – 50.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проведено дослідження особливостей глобалізаційних процесів, які відбуваються в світовій економіці. Розглянуто сутнісні аспекти глобалізації. Представлено результати проведеного аналізу, який дозволив виокремити як позитивні так і негативні аспекти впливу на розвиток економік країн світу, так і на окремі суб’єкти економічних взаємовідносин. Відповідно, було виявлено вплив активної інтеграції суб’єктів господарювання в світові економічні потоки на динаміку доступності товарної продукції та товарообіг, водночас із зміною динаміки та напрямків руху капіталу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29810
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тез_Писарчук_Шевченко_Д_О.pdf150,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.