Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29767
Название: Особливості складання та подання фінансової звітності у воєнний час
Авторы: Безкоровайна Л. В.
Ключевые слова: фінансова звітність
звітний період
оприлюднення звітності
дебіторська заборгованість
доходи
витрати
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Безкоровайна Л. В. Особливості складання та подання фінансової звітності у воєнний час / Л. В. Безкоровайна // Актуальні питання регіональних фінансових процесів в умовах воєнного стану : матеріали науково-практичної конференції, 17-18 лютого 2023 р. : тези допов. - Одеса : Видавництво «Молодий вчений», 2023. - С. 20–24.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто особливості подання та оприлюднення фінансової звітності в умовах воєнного стану, особливості проведення річної інвентаризації перед складанням фінансової звітності. Зазначено особливості обліку активів, що знаходяться на окупованих територіях та на територіях, де тривають воєнні дії, надано рекомендації щодо відображення таких активів у фінансовій звітності. Визначено вимоги до відображення в обліку та фінансовій звітності гуманітарної допомоги, яку підприємства отримують під час воєнного стану.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29767
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Безкоровайна_1.pdf202,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.