Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29621
Название: Аналітичне дослідження сутності та класифікації логістичної системи у сфері міжнародного бізнесу
Авторы: Бестужева С. В.
Огієнко С. О.
Ключевые слова: логістика
логістична система
класифікація
євроінтеграція
міжнародний бізнес
розвиток
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Аналітичне дослідження сутності та класифікації логістичної системи у сфері міжнародного бізнесу / С. В. Бестужева, С. О. Огієнко // Інфраструктура ринку. - 2023. - №71. - С. 14-20.
Краткий осмотр (реферат): Сучасний розвиток зовнішньоекономічної сфери України характеризується значним скороченням обсягів експорту, неефективною товарною структурою експортно-імпортних операцій, відсутністю реальних важелів державного впливу на її розвиток. Вітчизняні суб’єкти господарювання, як і вся економіка України у цілому, фактично поставлені в умови самовиживання, тобто забезпечення життєздатності в умовах воєнного стану, звуженням можливостей подальшого розвитку. В таких умовах особливо важливого значення набувають питання оптимізації всіх видів діяльності, витрат, ресурсів підприємства незалежно від спрямованості його діяльності, що і обумовлює використання логістичного підходу в національну економічну систему та систему управління підприємством. При цьому логістика розглядається в двох аспектах: управлінському і технологічному. При організації управління міжнародним бізнесом просування матеріального потоку і забезпечення збуту є предметом організаційного управління. При удосконаленні технологій транспортних перевезень, складського господарства, інформаційного забезпечення, планування і контролю оптимізуються витрати на ефективне функціонування кожної з цих служб, оптимізація торкається предметів технологічного процесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29621
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бестужева, Огієнко_стаття.pdf172,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.