Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29520
Название: Методи та засоби управління організацією в умовах VUCA-світу
Авторы: Горобинська М. В.
Бестужева С. В.
Ключевые слова: невизначеність середовища
концепція VUCA
цифрова економіка
аналітика
прогнозування
управлінська ідеологія
адаптивне управління
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Горобинська М. В. Методи та засоби управління організацією в умовах VUCA-світу / М. В. Горобинська, С. В. Бестужева // Електронне наукове видання "Публічне адміністрування та національна безпека". - 2023. - №4.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено методи та засоби управління організацією в умовах VUCA-світу. Розкрито специфіку управління організаціями у VUCA-світі та представлено моделі рішень, спрямовані на подолання кризових ситуацій та нівелювання їх наслідків. Розкрито можливості побудови системи управління організацією, адекватної зростаючим вимогам споживачів в умовах цифрової економіки та високої невизначеності зовнішнього середовища на основі дивергентного мислення, принципів agile-філософії та методології дизайн-мислення. Проведено аналіз технології scrum та обґрунтовано ефективність її використання в корпоративному управлінні. Сформульовано рекомендації щодо застосування у стратегічному управлінні технік та прийомів дизайн-мислення. Перераховані методи та засоби спрямовані на спроби уникнути кризових ситуацій або нівелювання їх наслідків шляхом безпосередньої взаємодії керівників організацій зі своїми співробітниками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29520
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Горобинська М.В Публічне адміністрування та національна безпека..pdf243,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.