Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29390
Название: Про освіту на окупованих рф українських землях: російські державні наративи та правда щоденних реалій
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: українські землі
російська окупація
російські освітні державні наративи
право на освіту
педагоги
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про освіту на окупованих рф українських землях: російські державні наративи та правда щоденних реалій / Н. О. Свинаренко // Наука і освіта України в умовах російсько-української війни: виклики та завдання в контексті національної безпеки. / [Ред.: В. Ільницький, М. Галів]. - Київ – Дрогобич – Львів – Переяслав – Ужгород – Запоріжжя: Посвіт, 2023. – Т. І. - С. 40-42.
Краткий осмотр (реферат): У роботі проаналізовано стан освітньо-виховного процесу на окупованих рф українських землях стосовно проголошуваних російських державних наративів та коротко описано їх відображення у реальному житті. Щодо навчання та виховання тут українських дітей, то помітними є порушення ключових прав людини: права на безпеку, на вибір мови навчання. Відбувається підміна понять, вище описані факти надзвичайно складно скласти докупи у дитячих та підліткових головах, які раніше навчалися в українських школах. Після нашої перемоги у цій війні, ми мусимо відвойовувати мізки наших маленьких українців, котрі невинно постраждали у війні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29390
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
про осіту на окупованих.pdf245,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.