Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29379
Название: Роль інвестиційно-інноваційної політики в умовах формування циркулярної економіки
Авторы: Мащенко М. А.
Кліменко О. М.
Лісна І. Ф.
Пономаренко О. О.
Ключевые слова: структурна трансформація національної економіки
економіка знань
пріоритети циркулярної економіки
капітальні інвестиції
інвайронмент
екологічні проблеми
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Мащенко М. А. Роль інвестиційно-інноваційної політики в умовах формування циркулярної економіки / М. А. Мащенко, О. М. Кліменко, І. Ф. Лісна та ін. // Український журнал прикладної економіки та техніки. - 2022. - Т. 7. - № 3. - С. 54 – 60.
Краткий осмотр (реферат): Подано аналіз сучасних теоретико-методологічних підходів до структурної трансформації національних економічних систем для обґрунтування переваги відносин співпраці як фундаментальної характеристики господарської діяльності, підвищенню значущості третинного сектору, особливо економіки знань. Систематизовано основні завдання циркулярної економіки. Проаналізовано взаємозв’язок завдань та пріоритетів циркулярної економіки, що дозволить спрямувати стратегію розвитку циркулярної економіки в Україні на виконання цілей сталого розвитку та поглиблення співпраці зі світовою спільнотою у вирішенні екологічних проблем. Надано аналіз динаміки капітальних інвестицій за видами економічної діяльності та динаміки структури капітальних інвестицій за джерелами фінансування, що дозволяє визначити можливості інноваційно-інвестиційної політики для впровадження циркулярної економіки в Україні. Розроблено алгоритм впровадження циркулярної економіки на інноваційній основі, що передбачає розробку активної чи пасивної інвайронментальної стратегії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29379
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття вПрикладна економіка-МащенкоКліменкоПономаренко Лісна.pdf378,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.