Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29216
Название: Міжкультурна комунікація на заняттях з української мови як іноземної: практичний аспект
Авторы: Карікова Н.
Ключевые слова: міжкультурна комунікація
іноземні студенти
українська мова
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Карікова Н. Міжкультурна комунікація на заняттях з української мови як іноземної: практичний аспект / Н. Карікова // Міжкультурна комунікація в контексті глобалізаційного діалогу: стратегії розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. – Львів – Торунь : LihaPres, 2022. – Ч. 3. – С. 295–296.
Краткий осмотр (реферат): Донедавна Україна була привабливою для іноземців країною, які мали на меті здобути якісну вищу освіту в будь-якій галузі знань. До нас приїжджали чужоземці з Марокко, Китаю, Японії, країн Африканського континенту, Туреччини, Індії, Австралії тощо. Зрозуміло, що викладання української мови в мультикультурних групах вимагає від викладача не тільки високої фахової підготовки, а й знання певних культурних особливостей, притаманних представникам тієї чи тієї країни. Під час проведення занять викладач повинен навчати іноземних студентів української мови, застосовуючи при цьому сучасні інноваційні методи й прийоми. І це завдання є абсолютно беззаперечним і очевидним, проте не слід також забувати, що для досягнення високих навчальних результатів викладачеві потрібно створити всі умови задля цього. Кожному студентові інтернаціональної групи має бути комфортно й цікаво на заняттях, разом із тим кожний студент має відчувати до себе поважне ставлення як від викладача, так і від інших суб’єктів комунікації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29216
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Міжкультурна комунікація.pdf163,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.