Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28879
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-07T16:12:26Z | - |
dc.date.available | 2023-02-07T16:12:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти : [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 38 с. (Укр. мова) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28879 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | організація | ru_RU |
dc.subject | ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | заклад | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | тип закладу | ru_RU |
dc.subject | клас закладу | ru_RU |
dc.subject | споживач | ru_RU |
dc.subject | продукція | ru_RU |
dc.subject | послуга | ru_RU |
dc.subject | виробництво | ru_RU |
dc.subject | постачання | ru_RU |
dc.subject | цех | ru_RU |
dc.subject | виробничий процес | ru_RU |
dc.subject | організація праці | ru_RU |
dc.subject | обслуговування | ru_RU |
dc.subject | банкет | ru_RU |
dc.subject | дипломатичний банкет | ru_RU |
dc.subject | банкет-фуршет | ru_RU |
dc.subject | повсякденне обслуговування | ru_RU |
dc.subject | меню | ru_RU |
dc.subject | прейскурант | ru_RU |
dc.subject | сервірування | ru_RU |
dc.subject | виробничий і обслуговуючий персонал | ru_RU |
dc.subject | страва | ru_RU |
dc.subject | столовий посуд | ru_RU |
dc.subject | прибори | ru_RU |
dc.subject | білизна | ru_RU |
dc.subject | «шведський стіл» | ru_RU |
dc.subject | кейтеринг | ru_RU |
dc.title | Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз.518_!Органiзацiя_ресторанного_господарства_2023.pdf | 795,71 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.