Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28783
Название: Застосування різних типів групової взаємодії в процесі підготовки менеджерів освіти до ділового спілкування
Авторы: Будянська В. А.
Мариківська Г. А.
Ключевые слова: ділове спілкування
групова взаємодія
менеджери освіти
ділові ігри
рольові ігри
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Будянська В. А. Застосування різних типів групової взаємодії в процесі підготовки менеджерів освіти до ділового спілкування / В. А. Будянська, Г. А. Мариківська // Інноваційна педагогіка: науковий журнал. - Одеса, 2022. – Вип. 51. - Т. 1. - С.153 – 159.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена застосуванню різних типів групової взаємодії під час підготовки до ділового спілкування майбутніх менеджерів освіти. У контексті проблематики нашого дослідження було розглянуто процеси групової взаємодії в мікрогрупах та малих групах. Основними механізмами формування групової взаємодії є взаєморозуміння, координація та узгодження між її учасниками. Основними типами групової взаємодії є кооперація (співробітництво) та конкуренція (суперництво). Було розглянуто застосування кооперації та конкуренції як типів групової взаємодії під час ділового спілкування, що виникає між людьми в процесі виконання професійної діяльності і поза цією діяльністю не існує. Застосування різних типів групової взаємодії доцільно проводити під час рольових і ділових ігор, які дозволяють максимально активізувати професійну зацікавленість студентів, задовольнити їхні потреби у швидкому оволодінні діловим спілкуванням.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28783
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Будянс_ка,Стаття_2.pdf308,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.