Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28742
Название: Про допомогу українцям на початку російської збройної агресії у 2022 рр. (на прикладі діяльності польських гуманітарних місій)
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: російська збройна агресія 2022 р.
польські гуманітарні місії
моральна допомога
психологічна допомога
матеріальна допомога
Товариство польської культури імені Яна Павла ІІ.
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Про допомогу українцям на початку російської збройної агресії у 2022 рр. (на прикладі діяльності польських гуманітарних місій) / Н. О. Свинаренко // Міжкультурна комунікація в контексті глобалізаційного діалогу: стратегії розвитку : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25–26 листопада 2022 р. : тези допов. - Одеса. Ч. 3. – Львів – Торунь : LihaPres, 2022. – С. 173-176.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є характеристика діяльності польських гуманітарних місій як на території України, так і на території Республіки Польща на час російської збройної агресії. Автором зазначено, що з початку російської збройної агресії у 2022 рр. польські гуманітарні місії надають українцям посильну моральну, психологічну, матеріальну. Описана допомога українцям організацією «Карітас-Спес України», за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Польщі та «Карітас Польща», Товариством польської культури імені Яна Павла ІІ при Римо-католицькій парафії святого Іоанна Хрестителя та Карітасу Елцької дієцезії у Польщі та ін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28742
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Свинаренко_НО_Тези.pdf253,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.