Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28646
Название: Огляд світових тенденцій управління транспортною діяльністю для стратегічного планування на підприємстві
Авторы: Геращенко І. М.
Макаров А. Д.
Ключевые слова: управління транспортною діяльністю
транспортна діяльність
стратегічне планування на підприємстві
підприємство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Геращенко І. М. Огляд світових тенденцій управління транспортною діяльністю для стратегічного планування на підприємстві / І. М. Геращенко, А. Д. Макаров // Клієнтоорієнтованість як інструмент формування стратегічних конкурентних переваг компанії. Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2022. - C. 217-220.
Краткий осмотр (реферат): Роль транспортної логістики полягає в забезпеченні ефективного руху товару і, відповідно, зниженні сукупних транспортних витрат. Для розвитку транспортної діяльності в глобальному масштабі необхідно вирішити проблеми, які розглянуті в роботі. Наведено графік перевезення вантажів за видами транспорту по Україні. Розглянуто можливості програмного продукту «1С: Управління автотранспортом 8, Стандарт для України». результатом робіт стає введена в експлуатацію автоматизована система управління автотранспортом, із заданими технічними параметрами і з передбаченою можливістю подальшої інтеграції з бухгалтерським, складським і кадровим обліком.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28646
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.