Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28604
Название: Міжнародні неурядові організації: характер впливу на сучасні міжнародні відносини
Авторы: Коротков Д. С.
Ключевые слова: держава
міжнародні неурядові організації
міжнародні урядові організації
громадська думка
функції неурядових організацій
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Коротков Д. С. Міжнародні неурядові організації: характер впливу на сучасні міжнародні відносини / Д. С. Коротков // Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії – 2022. №3(14). – С. 18-30.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано зміст дефініції «міжнародні неурядові організації». З’ясовано, що переважна більшість неурядових організацій створюються на вирішення конкретних проблем і діють у межах певної проблематики. Автором зазначається, що однією з причин перетворення міжнародних неурядових організацій в головного актора світового політичного процесу – є їх функціональна спрямованість на встановлення зв'язків між державами та недержавними сегментами. В цьому випадку неурядові організації виступають в якості неполітичної організації і здатні діяти в такій якості як на національному, так і та на міжнародному рівні. Все це призвело до того, що формально у більшості держав світу знято бар'єри для виходу неурядових організацій на світовий рівень. Створюються механізми, що полегшують міжнародну діяльність таких організацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28604
Располагается в коллекциях:Статті (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1._Стаття___korotkov.pdf398,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.