Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28585
Название: Особливості інтеграції світових освітніх екосистем 4.0 у економіко-правовий простір Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Пивоваров В. М.
Ключевые слова: Індустрія 4.0
університет 4.0
кластер
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н.М. Особливості інтеграції світових освітніх екосистем 4.0 у економіко-правовий простір Індустрії 4.0 / Н. М. Внукова, В. М. Пивоваров // Особливості інтеграції країн в світовий економічний та політико-правовий простір: матеріали IX Міжнародної науково-практичної конференції, 18 листопада 2022 р. / За заг. ред. д.е.н., проф. О.В Булатової. — Київ: МДУ, 2022. — С. 9-12.
Краткий осмотр (реферат): У доповіді визначено особливості інтеграції світових освітніх екосистем 4.0 у економіко-правовий простір Індустрії 4.0, які полягають у тому, що є різні рівні зацікавленості цими процесами в різних країнах. Бажано використовувати досвід країн-лідерів. Одержані результати свідчать про те, що важливо визначатися щодо трендів, як самої екосистеми індустрії 4.0, так і ролі освітнього процесу 4.0. Обговорюватися можуть як концептуальні моделі майбутнього, так і різні економіко-правові політики. Дослідниками пропонується кластерний механізм взаємодії науки, освіти, виробництва. Історично університет є особливим феноменом культури, але подальші процеси цифровізації будуть впливати на трансформаційні перетворення у освіті і її наближення до індустріальної екосистеми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28585
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vnukova_Pivovarov.pdf306,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.