Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28562
Название: Меми як спосіб копінгу і візуалізації
Авторы: Старкова Г. В.
Єгорова О. І.
Ключевые слова: меми
копінг
візуалізація
війна
гумор
сміхова культура
стресостійкість
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Меми як спосіб копінгу і візуалізації / Г. В. Старкова, О. І. Єгорова // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects. Proceedings of XVI International Scientific and Practical Conference. 11-13 September 2022. - Berlin, Germany, 2022. - Р. 158-162.
Краткий осмотр (реферат): Трансформація болючих тем у гумористичний контент, вочевидь, є способом боротьби зі стресом і прийняття ситуації. Це сприяє виходу зі стресових станів, адже на рівень впорання зі стресом великою мірою впливає оцінка ситуації, а такі меми допомагають розширити своє сприйняття ситуації, копінгові стратегії і зрештою, формуванню резильєнтності, що є необхідною передумовою стресостійкості. Приклад з поштовою маркою та листівками вказує, що охочих закарбувати момент маленьких перемог над агресором є чимало. І це також прагнення долучитися до чогось великого і спільного і розділити радість.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28562
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова.Копiнг.Текст.pdf782,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.