Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28451
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:38:49Z-
dc.date.available2023-01-02T11:38:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 28 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28451-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсанітаріяru_RU
dc.subjectгігієнаru_RU
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоru_RU
dc.subjectзакладru_RU
dc.subjectсанітарні вимогиru_RU
dc.subjectтехнологічний процесru_RU
dc.subjectспоживачru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.titleГігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.519_!Гiгieна_i_Санiтарiя_в_Галузi_2022.pdf814,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.