Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28451
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T11:38:49Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T11:38:49Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 28 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28451 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | санітарія | ru_RU |
dc.subject | гігієна | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | заклад | ru_RU |
dc.subject | санітарні вимоги | ru_RU |
dc.subject | технологічний процес | ru_RU |
dc.subject | споживач | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.title | Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз.519_!Гiгieна_i_Санiтарiя_в_Галузi_2022.pdf | 814,78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.