Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28403
Название: Роль недержавних організацій у становленні громадянського суспільства в Україні
Авторы: Жеребятнікова І. В.
Ключевые слова: недержавна організація
громадський сектор
неурядова організація
громадянське суспільство
громадська ініціатива
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Жеребятнікова І. В. Роль недержавних організацій у становленні громадянського суспільства в Україні / І. В. Жеребятнікова // Розвиток громадянського суспільства як необхідна складова європейської інтеграції України : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. – Львів-Торунь : Liha-Pres, 2022. – С. 112-116.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні напрямки діяльності недержавних громадських організацій в сучасному українському соціумі, визначено їх головні цілі та завдання, що спрямовані на розвиток та формування громадянського суспільства. Підкреслено, що розгалужена система недержавних громадських організацій і рухів є необхідною умовою демократії, одним із загальноприйнятих і найбільш поширених критеріїв якої є можливість громадян брати реальну участь в управлінні, у вирішенні як державних, так і громадських справ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28403
Располагается в коллекциях:Статті (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Жеребятнiкова_тези_1.pdf171,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.