Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28402
Название: Неурядові організації як атрибут формування громадянського суспільства в Україні
Авторы: Жеребятнікова І. В.
Ключевые слова: неурядова організація
громадський сектор
громадська організація
громадянське суспільство
громадські об'єднання
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Жеребятнікова І. В. Неурядові організації як атрибут формування громадянського суспільства в Україні / І. В. Жеребятнікова // Український соціум: соціально-політичний аналіз сучасності та прогноз майбутнього: Збірник матеріалів ХХІV Всеукраїнської наукової конференції викладачів, молодих науковців і студентів, 25 листопада 2022 р. : тези допов. – Харків : Право, 2022. – С. 33-37.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено роль та місце неурядових організацій в українському суспільстві, визначено характеристики та ключові ознаки громадських організацій, їх функції і головні завдання. Підкреслено, що особливого значення набуває питання співпраці недержавних структур та органів державної влади, залученість громадських організацій до прийняття політичних рішень, що служить як індикатором, так і чинником розвитку громадянського суспільства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28402
Располагается в коллекциях:Статті (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Жеребятнiкова_I.В._тези_2.pdf171,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.