Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28284
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІвашура А. А.-
dc.contributor.authorПротасенко О.-
dc.date.accessioned2022-12-14T11:11:49Z-
dc.date.available2022-12-14T11:11:49Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІвашура А. А. Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності / А. А. Івашура, О. Протасенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 6 жовт. 2022 р. : тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 39-41. (укр. мова)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28284-
dc.description.abstractЗростання поінформованості суспільства про екологічні проблеми сприяє формуванню усвідомленого підходу споживачів до покупок і вибору послуг. Споживачі стають екологічно відповідальними і зацікавленими у застосуванні «зелених» технологій та надають перевагу підприємствам, що впроваджують екоінновації і реалізують екологічну політику. У готельному бізнесі «зелені» практики впроваджують повільніше порівняно з іншими галузями і зазвичай обмежуються застосуванням енергоощадних технологій, оскільки індустрію не вважають як небезпечний сектор, що завдає шкоди навколишньому середовищу. Утім сьогодні спостерігається прогрес в екологічній політиці індустрії гостинності. Яскравим прикладом цього є створення Міжнародної екологічної ініціативи готелів (IHEI), що підтримує «зелені» практики в готельному бізнесі.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectіндустрія гостинностіru_RU
dc.subject«зелені» практикиru_RU
dc.subjectспоживачіru_RU
dc.subjectмаркетингові стратегіїru_RU
dc.titleПроблематика «зелених» практик у сфері гостинностіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності.pdf554,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.