Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKhaustova T.-
dc.contributor.authorAndrieieva S.-
dc.contributor.authorPyvovarov Y.-
dc.contributor.authorFedak N.-
dc.contributor.authorPlotnikova R.-
dc.contributor.authorDikhtyar A.-
dc.date.accessioned2022-12-03T19:43:10Z-
dc.date.available2022-12-03T19:43:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationKhaustova T. Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage / T. Khaustova, S. Andrieieva, Y. Pyvovarov and other// Reports of European Academic Research. – 2022. – Р. 53-69.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231-
dc.description.abstractThe research paper is devoted to the study of the main indices of croquettes quality under different storage conditions. The analysis of the modern market of formed culinary production, in particular culinary products from the croquet mass which is limited at the domestic market is carried out.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectcroquettesru_RU
dc.subjectfrozen semi-finished productsru_RU
dc.subjecthydrothermally processed wheat flourru_RU
dc.subjectorganolepticru_RU
dc.subjectphysical and chemicalru_RU
dc.subjectmicrobiological indicesru_RU
dc.titleStudy of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flourbased croquettes during storage.pdf793,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.