Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28169
Название: Вплив технологій Індустрії 4.0 на зміну міждержавного культурного діалогу
Авторы: Внукова Н.
Пивоваров В.
Ключевые слова: кластер
культура
діалог
пошуковий ресурс Google Trends
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н. Вплив технологій Індустрії 4.0 на зміну міждержавного культурного діалогу / Н. Внукова, В. Пивоваров // The formation and peculiarities of the implementation of the European Union’s Eastern policy : Scientific monograph. – Riga, Latvia: Baltija Publishing, 2022. – С.59-70.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні розглянуто підходи до визначення змін, які відбуваються в попиті на технології Індустрії 4.0 в Польщі та Україні у період воєнного стану, особливого правового періоду в Україні. Виконано замір зацікавленості темами Індустрії 4.0, міжкультурного діалогу, кластеру та культури з використанням пошукового ресурсу Google Trends за останній рік. Відзначено певні тенденції, які показало зниження зацікавленості даними темами на початку військової агресії в Україні, тема міжкультурного діалогу не є статистично значимою, тема культури є значно більше зацікавленою, ніж теми кластерів та Індустрії 4.0, що може позитивно вплинути на розвиток територій в умовах загальної індустріалізації. Унаслідок інформаційного пошуку виділені регіони, як в Польщі, так і Україні, які мають лідерські позиції щодо попиту на теми Індустрії 4.0, кластерів та культури. Одержані результати свідчать, що потрібно удосконалення відносин серед учасників промислових хайтек і кластерів. Доведено, що застосування до цих перетворень сфери культури і міжкультурного діалогу прискорить цей процес.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28169
Располагается в коллекциях:Монографії (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова НМ-Пивоваров ВМ_монографія_Польща1).pdf591,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.