Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28042
Название: Особливості функціонування системи ситуаційних центрів на різних стадіях розвитку надзвичайних ситуацій
Авторы: Тютюник В. В.
Ященко О. А.
Рубан І. В.
Тютюник О. О.
Ключевые слова: надзвичайна ситуація
єдина державна система цивільного захисту
система цивільного захисту
система ситуаційних центрів
система підтримки прийняття антикризових рішень
система моніторингу надзвичайних ситуацій
система передачі даних
система захисту інформації
ефективність функціонування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Тютюник В. В. Особливості функціонування системи ситуаційних центрів на різних стадіях розвитку надзвичайних ситуацій / В. В. Тютюник, О. А. Ященко, І. В. Рубан та ін. // Сучасні інформаційні технології у сфері безпеки та оборони. – 2022. – № 1 (43). – С. 41-52.
Краткий осмотр (реферат): З метою подальшого розвитку науково-технічних основ створення в єдиній державній системі цивільного захисту інформаційно-аналітичної підсистеми управління процесами запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій, в роботі розглянуті особливості функціонування ситуаційних центрів на різних стадіях розвитку надзвичайних ситуацій та особливості обґрунтування експертами антикризових рішень щодо функціонування органів державної влади, органів місцевого самоврядування, органів управління та сил цивільного захисту для забезпечення відповідного рівня безпеки життєдіяльності населення та території держави. Показано, що ефективність функціонування системи ситуаційних центрів залежить від науково-технічного рівня реалізації в державі системи цивільного захисту, системи моніторингу надзвичайних ситуацій, системи передачі даних про надзвичайні ситуації та системи захисту інформації, що циркулює у процесі функціонування єдиної державної системи цивільного захисту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28042
Располагается в коллекциях:Статті (ІКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
256609-Текст статті-597514-1-10-20220622.pdf871,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.