Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28016
Название: Вплив міжнародних неурядових організацій на світовий політичний простір
Авторы: Філенко Е. К.
Ключевые слова: недержавні (неурядові) інститути
неурядові організації
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Філенко Е. К. Вплив міжнародних неурядових організацій на світовий політичний простір / Е. К. Філенко // Український соціум: соціально-політичний аналіз сучасності та прогноз майбутнього : зб. матер. ХХІІІ Всеукр. наук. конф. викладачів, молодих науковців і студентів, м. Харків, 30 лист. 2021 р.: тези допов. – Харків: Право, 2021. – С. 177-179.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто роль недержавних (неурядових) інститутів, які ефективно функціонують як самостійні та дієві актори міжнародних відносин. У міжнародній системі вони не залежать від певної держави та здійснюють свою діяльність у різних сферах громадянського суспільства. Показано, що неурядові організації утвердились як глобальні та впливові учасники міжнародних відносин, що беруть безпосередню участь у глобальному управлінні та активно взаємодіють з іншими суб’єктами міжнародного простору.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28016
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези3_Філенко.pdf178,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.