Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27971
Название: Розроблення інтернет-магазину матеріалів для виготовлення зовнішньої реклами на базі web-технологій
Авторы: Тимченко Д.
Ключевые слова: інтернет-магазин
web-технології
інформаційна система
онлайн продаж
система управління контентом
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Тимченко Д. Розроблення інтернет-магазину матеріалів для виготовлення зовнішньої реклами на базі web-технологій: дипломний проект на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 126 «Інформаційні системи та технології» / Д. Тимченко. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об'єктом дослідження є web-технології інтернет-магазину матеріалів для виготовлення зовнішньої реклами. Предметом дослідження є веб-сайт інтернет-магазину матеріалів для виготовлення зовнішньої реклами. Метою дипломного проекту є розроблення на базі web-технологій інтернет-магазину матеріалів для виготовлення зовнішньої реклами. В першому розділі проведено аналіз предметної області, визначені аспекти класифікації веб-ресурсів та переваги інтернет-магазину у порівнянні із точками фізичної торгівлі. Проведений порівняльний аналіз веб-сайтів вітчизняних інтернет-магазинів конкурентів компанії «Промдизайн». Проведено проектування бізнес-процесів та потоків даних інформаційної системи. У другому розділі розроблено специфікації вимог, споектовані діаграми активності, послідовності та варіантів використання стандарту UML. У третьому розділі проектні рішення дипломного проекту. У четвертому розділі показано програмну реалізацію веб-сайту інтернет-магазину матеріалів для зовнішньої реклами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27971
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІКТ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.