Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904
Название: | Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства |
Авторы: | Давидова О. Ю. |
Ключевые слова: | готельно-ресторанне господарство регіональний ринок розвиток інноваційне управління стратегія |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Давидова О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матер. XІ Всеукр. наук.-практ. конф., присв. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, м. Київ, 17 18 трав. 2022 р.: тези допов. – Київ: НУХТ, 2022. – С. 157-158. |
Краткий осмотр (реферат): | У публікації наголошено на доцільність розробки рекомендацій з удосконалення та розвитку готельно-ресторанного господарства для кожного конкретного ринку. Акцентовано увагу на розробці регіональних стратегій розвитку готельно-ресторанного господарства, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності й економічної ефективності регіональних підприємств. Запропоновано використання інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства при розробці стратегії розвитку підприємства та його адаптації в ринкових умовах. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.