Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27900
Название: Інформаційна підтримка суб’єктів міжнародного бізнесу тортово-промисловими палатами
Авторы: Тригуб К.
Ключевые слова: міжнародний бізнес
інформаційна підтримка
торгово-промислова палата
суб’єкти міжнародного бізнесу
інформаційна глобалізація
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Тригуб К. Інформаційна підтримка суб’єктів міжнародного бізнесу тортово-промисловими палатами: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» / К. Тригуб. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є теоретичне обґрунтування та розробка рекомендацій з удосконалення діяльності ТПП щодо інформаційного забезпечення суб’єктів міжнародного бізнесу в Україні. Досягнення поставленої мети зумовило за необхідність розв'язати такі завдання: визначити мету i функції торгово-промислових палат як спеціалізованих інституцій підприємницького розвитку; вивчити іноземний досвід діяльності торгово-промислових палат та розглянути можливість його використання для удосконалення діяльності ТПП в Україні; проаналізувати діяльність регіональних ТПП України та їх впливу на розвиток міжнародного бізнесу; оцінити діяльність Харківської ТПП в контексті інформаційної підтримки суб’єктів міжнародного бізнесу; сформувати стратегічні засади інформаційної підтримки та обґрунтувати напрями удосконалення діяльності ТПП щодо інформаційної підтримки суб’єктів міжнародного бізнесу. Об’єктом дослідження є діяльність ТПП України щодо підтримки та стимулювання розвитку міжнародного бізнесу. Предметом дослідження є методи та інструменти інформаційної підтримки суб’єктів міжнародного бізнесу ТПП. Для досягнення поставленої мети і завдань y дипломній роботі було використано методи: теоретичного узагальнення, аналізу та синтезу – для визначення понять «інформаційна підтримка суб’єктів міжнародного бізнесу ТПП»; системний підхід – для визначення місця та ролі торгово-промислових палат у інформаційному забезпеченні для розвитку міжнародної підприємницької діяльності; метод експертних оцінок – для визначення рівня конкурентоспроможності регіональних ТПП України; метод статистичного аналізу використаний при аналізі показників діяльності Харківської ТПП. Актуальність теми роботи полягає в тому, що інформаційне забезпечення міжнародної підприємницької діяльності майже постійно було однією з проблем ведення міжнародного бізнесу. Проблематика даного питання полягає в складності пошуку та аналізу необхідної інформації для діяльності підприємства. B цьому випадку більшість підприємств i звертаються за допомогою до торгово-промислових палат.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27900
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Диплом Тригуб К. М. ОП Міжнародний бізнес.pdf2,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.