Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27889
Название: Удосконалення системи мотивації персоналу на підприємствах галузі медичних послуг
Авторы: Клименко В.
Ключевые слова: мотивація
стимулювання
персонал
організація
управління персоналом
мотивація праці
медичні працівники
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Клименко В. Удосконалення системи мотивації персоналу на підприємствах галузі медичних послуг: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 073 «Менеджмент» / В. Клименко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи полягає у вивченні системи мотивації персоналу у сфері охорони здоров'я, на прикладі ТОВ «НЕБОЗВІД», та розробки рекомендацій щодо вдосконалення мотивації та стимулювання персоналу у компанії. Об'єкт дослідження - це процес мотивації персоналу у галузі медичних послуг. Предметом дослідження виступають особливості існуючої мотивації персоналу та шляхи її вдосконалення у ТОВ «НЕБОЗВІД». У розділі 1 дипломної роботи опрацьовані теоретичні основи мотивації та стимулювання персоналу на підприємстві, охарактеризовано методологічні підходи щодо використання технологій мотивації та стимулювання персоналу в організації, виявлені особливості мотивації персоналу у сфері охорони здоров'я. У розділі 2 проведено комплексний аналіз діяльності ТОВ «НЕБОЗВІД», проведено аналіз системи мотивації персоналу у ТОВ «НЕБОЗВІД». У розділі 3 розроблено рекомендації щодо вдосконалення нинішньої системи мотивації персоналу у ТОВ «НЕБОЗВІД», сформовано та розроблено ефективну систему заходів для підвищення продуктивності праці ТОВ «НЕБОЗВІД» та наведені розрахунки показников ефективності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27889
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_диплом_Клименко В.А. Менеджмент організацій і адміністрування.pdf2,83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.