Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27884
Название: Сучасні підходи до проведення лекцій у закладах вищої освіти: крок назустріч студентові
Авторы: Юшко С. В.
Ключевые слова: підходи до навчання
види лекційних занять
інтерактивна лекція
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Юшко С. В. Сучасні підходи до проведення лекцій у закладах вищої освіти: крок назустріч студентові / С. В. Юшко // Методика та специфіка викладання іноземних мов у закладах вищої освіти: зб. тез допов. Всеукр. наук.-метод. Інтернет-конф.: тези допов. – Харків: Нац. акад. Нац. гвардії України, 2021. – С. 64-66. – Електронний ресурс.
Краткий осмотр (реферат): Наголошено на недоліках лекційних занять, що проводяться за традиційною технологією; обґрунтовано необхідність широкого запровадження якісних змін у підходах до навчання з метою досягнення головної мети навчального процесу – отримання глибоких знань студентами та здатності використовувати їх на практиці; охарактеризовано види лекційних занять, які практикуються у ХНЕУ ім. С. Кузнеця; названо переваги інтерактивних лекцій та описаний досвід їх проведення автором дослідження.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27884
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Юшко С.В. Тези Інтерактивні лекції.pdf188,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.