Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27854
Название: Розроблення модуля «Відстеження та прогнозування курсу криптовалют» на платформі IOS
Авторы: Ліпатова Є.
Ключевые слова: діаграма класів
ios
криптовалюти
трейдинг
аналіз
графік
база даних
криптовалютна біржа
блокчейн
капіталізація
заробіток в телефоні
індикатори
swiftui
uikit
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Ліпатова Є. Розроблення модуля «Відстеження та прогнозування курсу криптовалют» на платформі IOS: дипломний проект на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Є. Ліпатова. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є спосіб заробітку за допомогою операцій з криптовалютами – трейдинг. Предметом дослідження є операції з криптовалютами. Було проведено аналіз та опис предметної області, були розібрані та проаналізовані аналоги, виділені їх мінуси, щоб не допустити їх у розроблюваному модулі. Створено глосарій, наведено діаграму варіантів використання, наведена специфікація функціональних та не функціональних вимог до програмного продукту. Наведена розкадровка основних варіантів використання. Описано логічну постановку задачі, збудований словник даних, побудована логічна та фізична модель, наведена програмна реалізація бази даних, описано причину вибору архітектурного шаблону, наведена діаграма координаторів, UML діаграма стану варіантів використання та UML-діаграма класів. Розроблено модуль програмного продукту «Сrypto in your pocket», який, надаючи необхідні графіки, ончейн метрики, інформацію про загальну динаміку ринку, допомагає визначати ризики, висувати припущення що до вибору точок відкриття та закриття торгових угод, щоб трейдити та заробляти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27854
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Ліпатова_Єлизавета_Ігорівна_122_Комп_ютерні_науки.pdf3,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.