Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27850
Название: Розроблення месенджера з використанням технологій стеку MERN
Авторы: Хіман К.
Ключевые слова: месенджер
чат
функціонал
інтернет
single page application
обмін інформацією у реальному часі
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Хіман К. Розроблення месенджера з використанням технологій стеку MERN: дипломний проєкт на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / К. Хіман. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об'єктами проєктування є функціональні елементи, архітектура, інформаційне і програмне забезпечення веб-застосунку «Месенджер». Для успішного виконання обраної задачі, було проведено порівняльний аналіз існуючих аналогів, з метою виявлення недоліків та переваг, а також основної функціональності. На базі отриманих результатів та визначених вимог було розроблено веб-застосунок «Месенджер» використовуючи технології MongoDB, Express, React та Node.js, опис архітектури, діаграми та макет інтерфейсу користувача. Створений веб-застосунок може використовуватися для обміном текстовими повідомленнями та графічними зображеннями у реальному часі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27850
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Хіман_Кирило_Юрійович_121_Інженерія_програмного_забезпечення.pdf2,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.