Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27815
Назва: Лабораторний практикум з системного аналізу та проєктування інформаційних систем
Автори: Ушакова І. О.
Медведєва І. Б.
Теми: інформаційна система
системний аналіз
об'єкт комп'ютеризації
проєктування
модель
глосарій
вимоги до програмного продукту
історія користувача
варіант використання
прототип застосунку
Xmind
ARIS
Atlassian Confluence
Visual Paradigm
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Лабораторний практикум з системного аналізу та проєктування інформаційних систем [Електронний ресурс] : навчальний посібник / І.О. Ушакова, І.Б. Медведєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (307 МБ) — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. — 250 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 151-153.
Короткий огляд (реферат): Подано теоретичний і практичний матеріал з основ системного аналізу та проєктування інформаційних систем. Наведено методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт щодо: комплексного аналізу та моделювання організаційної структури, функцій та бізнес-процесів об'єктів комп'ютеризації в інструментальній системі ARIS; налаштування вікісистеми Atlassian Confluence для командного розроблення глосарію, функціональних вимог до програмного продукту, специфікації та діаграми варіантів використання, мокапу проєктованого застосунку в середовищі Visual Paradigm. Рекомендовано для студентів та аспірантів комп'ютерних спеціальностей, а також аналітиків комп'ютерних систем, які спеціалізуються у сфері розроблення інформаційних систем для різних галузей діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27815
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ІС)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022-Ушакова І О, Медведєва І Б.pdf5,46 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.