Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27802
Название: Історичні аскпекти виникнення пілонного спорту
Авторы: Собко І.
Золотухін О.
Ключевые слова: спорт
спорт на пілоні
танець
хореографія
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Собко І. Історичні аскпекти виникнення пілонного спорту / І. Собко, О. Золотухін // Проблеми та перспективи розвитку фізичного виховання спорту і здоров’я людини : матер. VI Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнарод. участю, м. Полтава, 21-22 квіт. 2022 р. – Полтава : ПНПУ ім. В. Г. Короленка, 2022. – С. 303-306.
Краткий осмотр (реферат): Pole Sport являє собою цікаве спортивне видовище та є ефективним засобом розвитку фізичних, технічних здібностей спортсменів, оволодіння руховими діями, їх музичністю, почуття ритму, художнім смаком, даний вид спорту має свою історію розвитку. Спорт на пілоні – в тому вигляді, в якому ми його знаємо, – зародився у 1980-х роках у Канаді. Пізніше швидко почав набирати темпи США, потім з’явився в Австралії, Європі, Китаї. Що стосується вправ на полотнах, трапеціях та кільцях, циркові акробати успішно перейняли весь накопичений досвід. Спортсмени вдосконалили техніку володіння власним тілом на пілоні, розробили безліч трюків, які сьогодні широко використовують в повітряної акробатики, і у пілонному спорті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27802
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Золотухін_2_.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.