Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27738
Название: Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану
Авторы: Нечепуренко К.
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
харчові продукти
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Нечепуренко К. Розвиток готельно-ресторанного бізнесу під час воєнного стану / К. Нечепуренко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 173-175.
Краткий осмотр (реферат): У публікації наголошено на появу нових викликів, пов’язаних із запровадженням воєнного стану в Україні та значними втратами готельно-ресторанного бізнесу в сучасних реаліях. Охарактеризовано діяльність групи гуманітарних ресторанів World Central Kitchen (WCK), що забезпечує харчуванням у відповідь на гуманітарні, кліматичні та громадські кризи та створює стійкі харчові системи з локальними рішеннями. Акцентовано увагу на рішенні інвестувати в мережу виробників харчових продуктів, зокрема мережевих ресторанів для створення стійкості перед наступною катастрофою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27738
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf758,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.