Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27732
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова О.-
dc.date.accessioned2022-06-19T18:28:14Z-
dc.date.available2022-06-19T18:28:14Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДавидова О. Актуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу / О. Давидова // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 68-70.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27732-
dc.description.abstractУ публікації відзначено, що від обслуговуючого персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу напряму залежить імідж та рентабельність підприємства. Зазначено, що повноваження і обов’язки, покладені на кожного працівника, визначає організаційна структура підприємства. Наведено служби, які є у будь-якому готелі. Охарактеризовано вимоги сьогодення до сучасного фахівця у готельно-ресторанному бізнесі. Визначено чинники, від яких залежить формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного господарства. Акцентовано увагу на доцільності застосування кадрового планування в управлінні підприємством, як складової частини стратегічного планування.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectперсоналru_RU
dc.subjectуправлінняru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.titleАктуальні аспекти формування ефективного складу персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези доповіді.pdf762,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.