Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27706
Название: Методичні аспекти формування міжнародної товарної стратегії підприємства з використанням методів оптимізації
Авторы: Бестужева С. В.
Козуб В. О.
Ключевые слова: товарна стратегія
міжнародний бізнес
оптимізація
метод
відновлення
розвиток
структура
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Бестужева С. В. Методичні аспекти формування міжнародної товарної стратегії підприємства з використанням методів оптимізації / С. В. Бестужева, В. О. Козуб // Інфраструктура ринку. – 2022. – Вип. 65. – С. 3-7.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню теоретичних засад міжнародної товарної стратегії підприємства на основі існуючих наукових доробок та практичного досвіду ведення міжнародного бізнесу. Сучасне відновлення діяльності вітчизняних підприємств на зовнішніх ринках в умовах воєнної агресії та поствоєнної відбудови країни супроводжується докорінною зміною концепції ведення міжнародного бізнесу під впливом факторів зовнішнього середовища. З урахуванням особливостей сучасного стану економіки нашої країни та можливостей національних експортерів щодо відновлення та подальшого розвитку діяльності на цільових зовнішніх ринках розроблений та запропонований методичний підхід до формування товарної стратегії як експорту, так і імпорту. Адже на теперішній час достатньо раціональні та зважені кроки уряду України з підтримки як вітчизняного, так і закордонного бізнесу створюють підґрунтя для нарощування його обсягів, диверсифікації як товарної, так і географічної структури. Особливістю запропонованого методичного підходу є інтеграція методів оптимізації товарної структури як експорту, так і імпорту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27706
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdf252,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.