Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27682
Название: Люди люблять крінж (про «Стоунхендж по-харківські»)
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: Харків
бюджет участі
скандал
креативні індустрії
крінж
Стоунхендж
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Люди люблять крінж (про «Стоунхендж по-харківські») / Г. В. Старкова // Цензор.НЕТ. – 2021. – URL: https://censor.net/ru/blogs/3307749/lyudy_lyublyat_krinj_pro_stounhendj_poharkivski (дата звернення: 09.06.2022).
Краткий осмотр (реферат): Бюджет участі – це, безперечно, позитивно. Люди пропонують корисні для громади проєкти (як їм здається), а їх односельці голосують. Хто набере більше голосів, той отримає запитувані на реалізацію фінанси. Гроші не від абстрактних грантодавців, а цілком з бюджету громади (тобто з тих таки податків односельців). З усім тим бюджет участі має підвищувати залученість українців до життя свого населеного пункту, формувати відчуття контрольованості та підконтрольності міських процесів, самосвідомості, відповідальності тощо. Є такий і в Харкові. Як його втілюють – питання, що тягне на дослідження одразу в кількох науках. Поки не визначилася, з якої почати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27682
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова. Крінж.pdf749,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.