Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27593
Название: Механізм державної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності
Авторы: Бутенко Д. С.
Баранов Є. О.
Ключевые слова: державна підтримка
бізнес
підприємницька діяльність
перспективи розвитку
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Бутенко Д. С. Механізм державної підтримки суб’єктів підприємницької діяльності / Д. С. Бутенко, Є. О. Баранов // Літні наукові читання – 2022: матер. XCI міжнар. інтернет-конф., м. Рівне, 6 черв. 2022 р.: тези допов. – Рівне, 2022.
Краткий осмотр (реферат): У тезах розглянуто проблеми формування механізму державної підтримки бізнесу Наведено підходи до розробки теоретичних положень та практичних рекомендацій, спрямованих на оцінку потреби малих та середніх підприємств у ресурсах. Підвищення ефективності їх фінансової підтримки вимагає розробки та зовнішньої вдосконаленої моделі організаційно-економічного механізму формування та реалізації фінансової політики та розвитку підприємництва Потрібно усвідомити про те, що механізм державної підтримки бізнесу має створюватися з урахуванням історичних особливостей та сучасних потреб бізнесу держави, а також з урахуванням націленості на реалізацію певних завдань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27593
Располагается в коллекциях:Статті (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_МЕХАНІЗМ ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ.pdf454,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.