Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27400
Название: Розробка стратегії маркетингу на міжнародному ринку в умовах пандемії
Авторы: Литвиненко А. О.
Клюєв О. О.
Ключевые слова: стратегія
міжнародний ринок
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Литвиненко А. О. Розробка стратегії маркетингу на міжнародному ринку в умовах пандемії / А. О. Литвиненко О. О. Клюєв // Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 1-28 лют. 2022 р.: тези допов. – Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – С. 67-69.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні виявлені ознаки ринкової орієнтації в приведених термінах, а також підкреслити зв'язок між ними та обраним підходом до визначення маркетингової стратегії в умовах пандемії: розкриття дійсних можливостей маркетингу залежить, головним чином, від переходу від заходів тактики до маркетингу, реально орієнтованому на інтереси клієнта і конкурентну стратегію; одним із ключових моментів є розуміння ринку і клієнта всією організацією та вироблення здатності до реагування на зміни, що відбуваються на ринку; процес маркетингу варто розглядати як дисципліну, що лежить на перетинанні напрямків діяльності і тематичних областей, а не вважати його сферою відповідальності одного лише підрозділу маркетингу; вирішальним моментом є глибоке розуміння конкуренції на ринку з тих позицій, з яких її бачить клієнт.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27400
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2. Збірник_2022 с Клюєв.pdf738,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.