Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27336
Название: Корпоративна соціальна відповідальність міжнародного підприємництва
Авторы: Іванієнко В. В.
Шипова Д. А.
Ключевые слова: корпоративне управління
соціальна відповідальність бізнесу
корпоративна соціальна відповідальність
характеристики соціальної відповідальності
вітчизняна модель корпоративної соціальної відповідальності
міжнародна підприємницька діяльність
інтернаціоналізація бізнесу
сталий розвиток
стратегія розвитку
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Іванієнко В. В., Шипова Д. А. Корпоративна соціальна відповідальність міжнародного підприємництва / В. В. Іванієнко, Д. А. Шипова // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – Дніпро: ДВНЗ «Придніпр. держ. акад. будівн. та архіт.», 2022. – Вип. 1 (34). – С. 102-115.
Краткий осмотр (реферат): При формування стратегії сталого розвитку міжнародного підприємництва в якості базової передумови слід розглядати корпоративну соціальну відповідальність бізнесу. У статті розкрита сутність корпоративної соціальної відповідальності та її впливу на діяльність підприємства, визначені особливості реалізації корпоративної соціальної відповідальності українськими підприємствами та перешкоди на шляху до розвитку корпоративної соціальної відповідальності бізнесу для забезпечення розвитку його міжнародної підприємницької діяльності. Окремо розглянуті умови, у яких формувалась корпоративна соціальна відповідальність бізнесу в Україні в нових умовах господарювання та розвитку рівнів його інтернаціоналізації. Обґрунтовані шляхи впровадження та підтримки корпоративної соціальної відповідальності бізнесу для забезпечення його сталого розвитку у міжнародній підприємницькій діяльності. Надані рекомендації щодо державного регулювання розвитку корпоративної соціальної відповідальності бізнесу на сучасному етані його розвитку в Україні та у міжнародній підприємницькій діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27336
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття В.В. Іванієнко, Д.А. Шипова.pdf220,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.