Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27218
Назва: Про витоки виховання туркменської молоді : уроки для сучасної України (історичні та культурні аспекти)
Автори: Свинаренко Н. О.
Теми: патріотичне виховання
туркменські студенти
народна педагогіка
державна підтримка
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Свинаренко Н. О. Про витоки виховання туркменської молоді : уроки для сучасної України (історичні та культурні аспекти) / Н. О. Свинаренко // Українсько-тюркська спільна культурна спадщина з нагоди відзначення 880-ліття з дня народження азербайджанського мислителя і поета Нізамі Генджеві : матеріали міжнар. наук. конф., 20 жовт. 2021р. ‒ Харків: ХНУРЕ, 2021. ‒ С. 143-149.
Короткий огляд (реферат): У статті звернена увага на ключові аспекти патріотичного, родинного, морального та естетичного виховання туркменських студентів, що навчалися в українських університетах на початку 2000-х років. Виявлено, що всі названі складові виховання мають ефективне втілення в представників туркменського студентства. У статті акцентується увага на тому, що позитивний результат виховання туркменських студентів відбувся завдяки грамотній державній підтримці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27218
Розташовується у зібраннях:Статті (УМПІГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
CВИНАРЕНКО__стаття[1].pdf417,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.